Nu in Veldhoven en Meerhoven!!!

De mooiste bloemen! Gratis thuis bezorgd!

Wie wil dat nou niet, iedere week een verrassend seizoensboeket.

Alle bloemen zijn al aangesneden en zorgvuldig in een leenvaas geschikt. 

Altijd druk???  Geen probleem wij bezorgen ook in de avond!

Bezorging.

Kies uit een wekelijkse of een twee wekelijkse bezorging.  Wij bezorgen de bloemen gratis bij je aan de deur in een leen vaas. Dus je hoeft niks meer te doen alleen maar genieten van je mooie bloemen.

 

Veiling vers.

We rijden meerdere malen per week naar de bloemenveiling van Flora Holland. Zodat we altijd de mooiste seizoensbloemen vers in huis hebben met een goede houdbaarheid. We gaan er van uit dat ze minimaal een week mooi zijn maar vaak staan ze ook langer.

 

Formaat.

Kies uit één van de drie formaten t.w. Primaire, Originale of Grandiflora. Wij stellen iedere week een bijzonder boeket samen met de bloemen van het seizoen. Deze worden aangesneden en direct in de vaas geschikt. Je hoeft alleen nog maar een mooi plekje te zoeken om ze neer te zetten.

Elke week of elke twee weken een mooi seizoensboeket in een mooie vaas kant en klaar afgesneden en wel. Ga je op vakantie of wil je tijdelijk geen bloemen? Geen probleem, laat het ons weten en wij pauzeren je abonnement. Doe dit wel minimaal 2 dagen voordat je het bloemenabonnement ontvangt.

Wil je er mee stoppen. Jammer! Laat het ons weten en wij storten het te veel betaalde geld direct terug. Doe dit wel minimaal 2 dagen voordat je het bloemenabonnement ontvangt. Minimale looptijd voor het abonnement is 4 leveringen!

 
 
 

Primaire

€ 15.00 incl. leenvaas en bezorging

Het Primaire boeket.

Ideaal voor een wat kleinere ruimte, mooi op het dressoir of op de salontafel. Het boeket is wat korter geschikt zodat je het altijd een mooi plaatsje kan geven.

 

Originale

€ 20.00 incl. leenvaas en bezorging

Het Originale boeket.

Op de eettafel, langs de bank op een bijzet tafel of gewoon op de grond komt dit origineel boeket zeker tot z'n recht. In een wat hogere vaas kun je dit boeket zeker niet missen.

 

Grandiflora

€ 25.00 incl. leenvaas en bezorging

Het Grandiflora boeket.

Wil je het seizoen echt binnen halen? Zorg dan wel voor wat ruimte voor dit prachtige boeket. Mooi op de grote eettafel of op de grond zodat je het overal kunt zien.

 
 
 
 
 

Kies hieronder je formaat, hoe vaak en op welke dag het seizoensboeket bezorgd moet worden bij je thuis. Uiteraard willen we ook nog een paar extra gegevens zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.


 Primaire € 15.00
 Originale € 20.00
 Grandiflora € 25.00
 wekelijks
 2 wekelijks
 Dinsdag tussen 18.00 en 20.00
 donderdag tussen 13.00 en 18.00
 Veldhoven
 Meerhoven (Eindhoven) postcode 5658 ..
 

Algemene voorwaarden bloemenabonnement

Uiteraard kunt je het bloemenabonnement ook bij ons in de winkel bestellen.

Je betaalt steeds per maand vooruit. Hiervoor ontvangt je per mail een factuur. Als je het abonnement wilt stoppen, betalen wij direct het te veel betaalde geld terug.

Onze bindsters stellen iedere week een nieuwe creatie samen met bloemen van het seizoen, het is daarom niet mogelijk om voorkeuren aan te geven. Wij doen ons uiterste best je steeds te verrassen met een vers boeket bloemen.

Wil je extra bloemen bestellen voor bij je volgende bezorging kan dit tot 2 dagen voorafgaand aan je bezorging.

Ga je lekker een weekje weg. Pauzeer je abonnement is één mogelijkheid of je zet het abonnement tijdelijk over. Bijvoorbeeld voor de buurvrouw die de plantjes water geeft. Laat het ons weten 2 dagen voordat de bezorging plaats vind.

Toch een groter of een kleiner boeket? Verander het abonnement per mail 2 dagen voor de aflever datum.

Voor al je vragen en of opmerkingen stuur een mail naar info@grandiflora.nl of bel ons even.