Ben jij ook op zoek naar die ene parfum die jou compleet maakt en die een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid?!

Kom naar Grandiflora! Onzemedewerkers kunnen jou verder helpen met de geur die bij jou past. Het gaat tenslotte niet alleen dat jij hem lekker vindt maar ook dat deze bij je huid matcht. Je hebt er niets aan wanneer een geur na bijvoorbeeld 1 uur niet meer te ruiken is. Onze medewerkers bij Grandiflora nemen de tijd om dé parfum te vinden voor jou. Zij kunnen je alles vertellen over de parfums en jou een unieke ervaring met geuren meegeven.

Het maakt niet of jij al weet wat je zoekt, welk ingrediënt de parfum moet bezitten of jij iets totaal nieuws wilt. De unieke geurnotenlijsten geven jou alle informatie die jij nodig hebt om te kiezen. Zo laten deze geurnotenlijsten het volgende zien

  • Duidelijkst waarneembaar
  • Ingrediënten
  • Opbouw geurnoten
  • Geur categorie
  • Sillage

 Zeer hoogwaardige parfums tegen concurrerende prijzen

Wij zijn met onze producten concurrerend qua prijs en kwaliteit. Een goede balans tussen deze 2 is heel belangrijk. Bij ons krijgt u een uitmuntende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Tevens hoeft u slechts eenmalig voor het flesje te betalen wat als voordeel heeft voor u, dat deze de volgende keer niet meer hoeft af gerekend te worden.

PARFUM FINDER

 TapParfum is een hoogwaardig parfummerk.

Onze uitmuntende geuren van onze parfums en unieke ervaringen zorgen ervoor dat wij ons onderscheiden van alle andere parfummerken.

Wij houden van parfum! Met ons uitgebreide assortiment van meer dan 100 geuren hebben wij voor iedereen de perfecte match.

Heb je moeite om je perfecte parfum te vinden?! Maak dan gebruik van onze parfum finder. Je kan zoeken op onder andere geurnoten, eigenschappen en favoriete geur. Aan de hand van de door jou ingevoerde gegevens zal onze parfum finder een suggestie doen!